OSO 2.0

Op 1 mei 2010 heb ik mijn bedrijf OSO (OlijStedelijkeOntwikkeling) heropgericht. OSO bestond eerder tot september 2008.  Van september 2008 tot mei 2010 ben ik voorzitter geweest van het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Oud-West in Amsterdam. Een fulltime baan die zich niet laat combineren met het hebben van een eigen bedrijf. Per 1 mei jl. is aan de functie van stadsdeelvoorzitter een einde gekomen en ben ik weer begonnen met OSO.  Mijn specialisme is proces- en projectmanagement in stedelijke herstructureringsgebieden waarbij breed maatschappelijk draagvlak nodig is om tot veranderingen te komen.

Lees meer...
Home Agenda Gegevens - Spreekuur (elke zat. 17-18 uur)

E-mail Afdrukken

Agenda

Evenement 

Titel:
Spreekuur (elke zat. 17-18 uur)
Wanneer:
12.05.2012 - 12.05.2013
Locatie:
Café Zagros - Amsterdam
Categorie:
Spreekuur

Beschrijving

Sinds begin oktober houdt Bouwe elke zaterdag van 17.00 tot 18.00 uur een spreekuur voor de PvdA-afdeling Zuid.
(Het spreekuur van 17 oktober 2009 gaat niet door i.v.m. het lijsttrekkersdebat. Zie Actueel)
Tijdens het spreekuur biedt Bouwe bewoners, ondernemers, partijgenoten en organisaties de mogelijkheid hun ideeën, suggesties, wensen en klachten bij hem neer te leggen.

Bouwe doet dat in het kader van de verkiezing van een lijsttrekker voor de Deelraadverkiezingen in 2010. Om partijgenoten te laten weten waar hij voor staat, maar ook en vooral om buurtbewoners en buurtondernemers de mogelijkheid te bieden hun kijk op de ontwikkelingen in Amsterdam-Zuid te geven. Zo kunnen belangrijke kwesties direct aangekaart worden. Het bestuur dicht bij de burger blijft voor Bouwe een kernpunt van beleid, ook na de verkiezingen.

Locatie

Café Zagros
Venue:
Café Zagros
Straat:
Albert Cuypstraat 50 (Tussen F. Hals en Ferd.Bol)
Postcode:
1072CV
Plaats:
Amsterdam

Beschrijving

Restaurant Zagros is gevestigd in het hart van de gezellige wijk de Pijp in Amsterdam en bestaat sinds 1996. Wij zijn de enige Koerdische restaurant in Amsterdam dat puur gebaseerd is op de eigen Koerdische identiteit.

HomeAgendaNieuwsContact