OSO 2.0

Op 1 mei 2010 heb ik mijn bedrijf OSO (OlijStedelijkeOntwikkeling) heropgericht. OSO bestond eerder tot september 2008.  Van september 2008 tot mei 2010 ben ik voorzitter geweest van het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Oud-West in Amsterdam. Een fulltime baan die zich niet laat combineren met het hebben van een eigen bedrijf. Per 1 mei jl. is aan de functie van stadsdeelvoorzitter een einde gekomen en ben ik weer begonnen met OSO.  Mijn specialisme is proces- en projectmanagement in stedelijke herstructureringsgebieden waarbij breed maatschappelijk draagvlak nodig is om tot veranderingen te komen.

Lees meer...
Home Nieuws 150 jaar Wibaut
150 jaar Wibaut Afdrukken E-mail
Geschreven door Bouwe Olij   
donderdag, 03 september 2009 00:00

Bijzondere dagen zijn het deze week. Gister één jaar voorzitter in Oud-West en mijzelf kandidaat gesteld voor Zuid. Vandaag is het precies 102 jaar geleden dat Wibaut gekozen werd in de Amsterdamse gemeenteraad. En dit jaar is het 150 jaar geleden dat Wibaut werd geboren. Daarom vieren we het Wibautjaar. Volgende week verschijnt het boek van Eric Slot over het leven van Wibaut. Ik ben vereerd dat ik het voorwoord mocht schrijven. Meer over Wibaut: 150jaarwibaut.nl
In Andere Tijden, het geschiedenisprogramma op Net2, is een documentaire over Wibaut uitgezonden. Wie hem heeft gemist kan hem alsnog bekijken: Andere Tijden: Wie bouwt? Wibaut!.

 
HomeAgendaNieuwsContact