OSO 2.0

Op 1 mei 2010 heb ik mijn bedrijf OSO (OlijStedelijkeOntwikkeling) heropgericht. OSO bestond eerder tot september 2008.  Van september 2008 tot mei 2010 ben ik voorzitter geweest van het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Oud-West in Amsterdam. Een fulltime baan die zich niet laat combineren met het hebben van een eigen bedrijf. Per 1 mei jl. is aan de functie van stadsdeelvoorzitter een einde gekomen en ben ik weer begonnen met OSO.  Mijn specialisme is proces- en projectmanagement in stedelijke herstructureringsgebieden waarbij breed maatschappelijk draagvlak nodig is om tot veranderingen te komen.

Lees meer...
Home
Interview in Het Parool van 3 mei 2010 door Addie Schulte Afdrukken E-mail
Geschreven door Bouwe Olij   
dinsdag, 25 mei 2010 13:25
Op 1 mei 2010 is Bouwe Olij gestopt als (de laatste) voorzitter van het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Oud-West. Een afscheidsinterview over 20 maanden voorzitterschap stond in Het Parool van 3 mei.
Lees meer...
 
Speech Februaristaking Afdrukken E-mail
Geschreven door Bouwe Olij   
vrijdag, 26 februari 2010 14:40

Speech bij herdenking februaristaking in Oud West

Bouwe Olij heeft op 25 februari 2010 een speech gehouden ter gelegenheid van de herdenking van de februaristaking bij het Dirk van Nimwegenmonument  in Oud West. U kunt de speech hier lezen: speech februaristaking

 
Nieuwe plannen voor de Tramremise Afdrukken E-mail
Geschreven door Bouwe Olij   
vrijdag, 26 februari 2010 17:56
Nieuwe plannen voor de Tramremise
Op 2 februari vergaderde de deelraad Oud-West over de voorstellen van het Dagelijks Bestuur met betrekking tot een mogelijke nieuwe invulling van de Tramremise.  AT5 maakte een verslag en laat de krakers van hal 3 en stadsdeelvoorzitter Bouwe Olij aan het woord.

Klik hier voor het verslag van AT5.
(Onderdeel van het nieuws van 3 februari. Meteen naar dit item? Zet de schuifregelaar onder het beeld dan op 10:25)

Klik hier voor het plan met de hallen: Plan Tramremise

 
Kies voor smal materieel op Noord-Zuidlijn Afdrukken E-mail
Geschreven door Bouwe Olij   
woensdag, 30 december 2009 10:08

Een keuze voor ander materieel op de NZ-lijn levert honderden miljoenen aan bezuinigingen op en een betere bediening van Amstelveen. De te verwachten aantallen passagiers op de NZ-lijn kunnen makkelijk vervoerd worden met smal materieel. Het zou verstandig zijn als de gemeenteraad in januari bij het debat over de NZ-lijn op de keuze voor breed materieel terugkomt.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

HomeAgendaNieuwsContact